19/08/201919:56

ΑΟΛΑΠ: Έρχεται η 2η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2019 το Σάββατο 24/08 στην Πίστα Race SP Park στον Πύργο

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών ΑΟΛΑΠ 2019 παίρνει πλέον μορφή, με την δεύτερη διοργάνωση να είναι γεγονός.

 

Η 2η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία 2019 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου, στην πάντα φιλόξενη Πίστα Race SP Park στο 1ο χλμ. Πύργου-Κυπαρισσίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:30, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο να πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο από τις 16:00 μέχρι και τις 18:30.

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και δύο ώρες πριν την εκκίνηση οπού μπορείτε όλοι να δηλώσετε συμμετοχή απλά με το δίπλωμα σας, την ασφάλεια του ΙΧ σας και κράνος το οποίο αν δεν έχετε σας το παρέχει η πίστα. Το παράβολο έχει καθοριστεί στα 50 ευρώ, μειώνοντας τα έξοδα του διαγωνιζόμενου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να εισέλθουν στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με ένα mail στο [email protected] με τα στοιχεία σας και του αυτοκινήτου σας.

Μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις με το αυτοκίνητο σου σε ένα περιβάλλον ασφαλές με τον κόσμο να σε χειροκροτεί σε κάθε πέρασμα σου. Η πίστα προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι, με φαγητό και αναψυκτικά για να φέρεις μαζί και όλη σου τη παρέα και γιατί όχι, να συμμετάσχουν κι εκείνοι. Κάθε αυτοκίνητο μπορεί να έχει πολλαπλές συμμετοχές.
Νέοι οδηγοί, γυναίκες, μεγάλοι, μικροί, σας προσκαλούμε όλους να δείξετε το ταλέντο σας.

Μην περιμένεις, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα