19/10/202310:52

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στην πλατεία Συντάγματος

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ορισμένοι οδηγοί, οι οποίοι αφήνουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης έχει φτάσει σε… άλλο επίπεδο στη χώρα μας, με μια μεγάλη μερίδα οδηγών να αφήνει τα αυτοκίνητά της πραγματικά όπου της κάνει κέφι.

Θέλετε πάνω σε πεζοδρόμια, σε ράμπες αναπήρων, σε στάσεις λεωφορείων; Πραγματικά, δεν υπάρχει δημόσιος χώρος όπου δεν έχουν πατήσει ρόδες αυτοκινήτου.

παρκάρισμα αυτοκινήτου στο Σύνταγμα

Δύσκολα, ωστόσο, θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι θα υπήρχε οδηγός που θα θεωρούσε σώφρον να σταθμεύσει το ΙΧ του στην κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας, η οποία δεν είναι άλλη από το Σύνταγμα, το σημείο αναφοράς της πόλης.

Και όμως. Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε ένα άσπρο Toyota Yaris να βρίσκεται ακριβώς έξω από το σταθμό Μετρό στο Σύνταγμα.

«Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα. Απέξω από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Το κακό είναι που δεν χωρούσε στο ανανσέρ να το βάλει και μεσα», αναγραφόταν χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα