26/02/202321:13

Απίστευτο περιστατικό στην Ημαθία: Πατέρας και γιοί άφησαν τους σκύλους τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς για να γλιτώσουν τη σύλληψη

Απίστευτο περιστατικό στην Ημαθία. Πατέρας και γιοί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ άφησαν και τους σκύλους τους να επιτεθούν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, όλα έγιναν περίπου στις 06:30. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση που δέχθηκε η Υπηρεσία τους για ενδοοικογενειακή βία και έφτασαν στο σπίτι, όπου αρχικά δέχθηκαν επίθεση από τον πατέρα και τους δύο του γιούς, τους οποίους μάλιστα και συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, μάλιστα, νωρίτερα, δε δίστασαν να βάλουν τα τέσσερα σκυλιά τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τρεις να τραυματιστούν και να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έπειτα στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο πατέρας και οι δύο γιοί του συνελήφθησαν για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, αλλά και εξύβριση, εις βάρος των αστυνομικών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα