15/04/202418:21

Αρχαία Ολυμπία: Aυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Διευρυμένη σύσκεψη με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα γίνει την Τρίτη 16 Απριλίου (11:30), πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης και ο Τελετάρχης των Τελετών της Ολυμπιακής Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ συμμετείχαν και όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στην Τελετή.

Εγινε ειδική μνεία στα αυξημένα μέτρα ασφαλείας αλλά και στους αυστηρούς ελέγχους στις δύο εισόδους για την προσέλευση στο Αρχαίο Στάδιο. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 9.00 και λόγω των μέτρων ασφαλείας προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση των θεατών.

Προσέλευση οχημάτων

Η μετακίνηση από την Ολυμπία στις εγκαταστάσεις, κατά την ημέρα της τελετής, για τις κατηγορίες Ρ1, Ρ2 και Ρ6 θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον περιφερειακό δρόμο Ολυμπίας – Μιράκας.

Αυτοκίνητα VVIP αποβιβάζουν και έχουν πρόσβαση από την Πύλη Α και εν συνεχεία παρκάρουν στο Ρ0

Αυτοκίνητα VIP αποβιβάζουν στην Α΄Πύλη και σταθμεύουν αποκλειστικά στον περιφερειακό δρόμο Ρ3 πλησίον της Β΄Πύλης

Όλα τα πούλμαν θα σταθμεύουν έξω από τον Παλαιό μουσείο και δεν θα υπάρχει καμία πρόσβαση εντός παρά μόνο το πούλμαν των Ιερειών & Κούρων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα