05/07/202318:23

Αρίων Αμαλιάδας- Κολύμβηση: Εκπληκτικές επιδόσεις και 8 μετάλλια στην Πάτρα

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας στο κολυμβητήριο «Πεπανός» της Πάτρας την Παρασκευή 30 Ιουνίου και Σάββατο 1 Ιουλίου. Η ομάδα της Ηλείας συμμετέχοντας με 12 αθλητές κατέκτησε 8 μετάλλια με ατομικά ρεκόρ όλων των αθλητών! Στα 50αρια οι αθλητές βελτίωσαν μέχρι 3” , στα 100αρια μέχρι 5” και στα 200αρια μέχρι 18” . Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών ο σύλλογος με συμμετοχή σε 13 αγωνίσματα μόνο, κατέλαβε την 10η θέση στις γυναίκες και 11η θέση στην γενική βαθμολογία, σφραγίζοντας με τεράστια επιτυχία το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2022-23. Ετήσιος απολογισμός 57 συνολικά μετάλλια.

Η Νεφέλη Κατσαντώνη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 50μ. προσθίου και είχε την 6η επίδοση στην Ελλάδα. Η Νεφέλη Κούρτη πήρε 2 χάλκινα, 3 μετάλλια η Ραφαέλα Βυθούλκα και 2 η Σαβιάννα Βυθούλκα. Στα περισσότερα των αγωνισμάτων οι αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας είχαν κατάταξη στην πρώτη εξάδα. Συμμετείχαν οι εξής: Ανδρέας Τσουκαλάς, Χριστιάννα Θανοπούλου, Ρεβέκκα Κούρτη, Ραφαέλα Βυθούλκα, Σαβιάννα Βυθούλκα, Νεφέλη Κούρτη, Νεφέλη Κατσαντώνη, Μαρίλια Γκάτση, Πέτρος Σόλας, Άγγελος Τσουκαλάς, Νίκος Κουτσαύτης και Άρης Βασιλόπουλος.

Το Δ.Σ και ο προπονητής Γιάννης Βυθούλκας συγχαίρουν αθλητές και γονείς για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν και τους εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα