23/06/201902:43

Αριστέα Παπαδοπούλου: Την 7η Ιουλίου πάμε όλοι στις κάλπες να τις γεμίσουμε με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας- Νέα δήλωση ενόψει των εθνικών εκλογών

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα υποστήριξης προς εμένα και την οικογένεια μου, μετά την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα ότι η αναγνώριση και η εκτίμηση ήταν πέρα από στενές κομματικές γραμμές, από ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν επιλέξει να στηρίξουν διαφορετικά κόμματα.

Η αγάπη σας ήταν συγκινητική και αυτή την ώρα οφείλω να σας απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πολιτικά, παραμένω ενεργή και απόλυτα συντεταγμένη με την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη στον αγώνα για μια Ισχυρή Ανάπτυξη σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα. Μπροστά μας υπάρχει η 7η Ιουλίου, όπου με την ψήφο μας θα καθορίσουμε την πορεία του τόπου μας για τα χρόνια που έρχονται. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Το πρωί της 7ης Ιουλίου οι κάλπες θα είναι άδειες και θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε στην Ηλεία να τις γεμίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Θα πρέπει η πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε με τις εκλογές του Μαΐου να επισφραγιστεί εκλέγοντας μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σας καλώ λοιπόν να προσέλθετε μαζικά στην ψηφοφορία της 7ης Ιουλίου προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία για τον τόπο αυτοδυναμία. Από αυτήν δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.

Η Ελλάδα, η Ηλεία μας πρέπει να προχωρήσει στο μέλλον με αξίες, κοινωνική αλληλεγγύη και ισχυρή ανάπτυξη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Αριστέα Παπαδόπουλου

Εκπαιδευτικός, M.Ed

Δαλιάνη 4, Αμαλιάδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

26220 25994

698 755 9392

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα