26/06/201923:59

Αθανασία Παναγοπούλου: Υποψήφια Βουλευτής με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων στην Ηλεία

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα υποστήριξης προς έμενα και την οικογένεια μου. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Λεβέντη και με τιμά ιδιαιτέρως που με επέλεξε να κατέβω υποψήφια βουλευτής στην πατρίδα μου την Ηλεία ανάμεσα σε πάρα πάρα πολλούς υποψηφίους.

Ευχαριστώ πολύ επίσης τον άντρα μου Βασίλη Παναγοπουλο στέλεχος στο κόμμα και υποψήφιος βουλευτής στην Α Πειραιά γνωρίζει το πόσο τον αγαπώ πολύ .Ευχαριστώ τα παιδιά μου Γιάννη, Γιώργο και Τζίμη καθώς και τα εγγόνια μου Νασια και Χάρη.

Ασχολούμαι με το κόμμα από το 1992 με θέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και τις ανάπτυξη με αρκετά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήμουν 17 ετη αντιπρόεδρος στην ΕΣΥΚ. Και. Δ/νος σύμβουλος καθώς εργάστηκα στην οικογενειακή μας εταιρεία.

Πολιτικά ήμουν πάντα ενεργή και απόλυτα συντεταγμένη με το κομμα μου.Θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε στην πατρίδα μας την Ηλεία να έρθει τέλος πάντων η ανάπτυξη που περιμένουμε.πρέπει να προχωρήσουμε με αξιες και κοινωνική αλληλεγγύη.Θα επισκευτω τους νέους δημάρχους Πύργου, τον Τάκη αντωνακόπουλο τον οποίο γνωρίζω, τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης και ΟΛΥΜΠΊΑΣ.

Επίσης στις λίγες ημέρες που απομένουν θα προσπαθήσω να επισκεφτώ πολλά χωριά και θα σας ενημερώνω.Η αγάπη σας ήταν συγκινητική και οφείλω να σας απευθύνω ένα μεγάλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Ν ΗΛΕΊΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα