23/11/202317:54

Αυτοί είναι οι 11 βουλευτές που σχηματίζουν νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Δεν είναι εύκολη απόφαση για μας αυτό», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης της ομάδας Αχτσιόγλου.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι θα συσταθεί ένα Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς υπολογίζονται ότι σε αυτή θα βρίσκονται και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα.
Έτσι η νέα ΚΟ θα απαρτίζεται από 11 βουλευτές (9+2).

«Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει, οπότε ναι, είμαστε 11», είπε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολη απόφαση για εμάς αυτό το πράγμα. Είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεχθήκαμε και το οποίο λέγαμε αυτά τα χρόνια. Για εμάς από εδώ και πέρα είναι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Σε ερώτημα που δέχθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης για το αν θα αναλάβει ο ίδιος επικεφαλής της νέας ΚΟ, απάντησε «εν καιρώ θα γίνουν όλα».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα