24/03/202321:10

Χαλκιδική: «Είμαι στη Γαλλία μαζί με το παιδί μου» – Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη- Αντιμετωπίζει κατηγορία αρπαγής ανηλίκου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της τρίχρονης κόρης τους

Αντιμετωπίζει κατηγορία αρπαγής ανηλίκου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της τρίχρονης κόρης τους

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.

Η νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε με την τρίχρονη κόρη της από τη Νικήτη Χαλκιδική το βράδυ της Τρίτης έδωσε σημεία ζωής και «έληξαν» οι επιχειρήσεις αναζήτησης για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση εξαφάνισης και την έγκληση για αρπαγή ανηλίκου που κατέθεσε ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της 26χρονης, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ασφάλεια, τους ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της η ίδια και το κοριτσάκι της και πως βρίσκονται στο εξωτερικό μαζί με τον πατέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που είχε επικοινωνία μαζί της, της ζήτησε να μιλήσουν με βίντεο κλήση προκειμένου να σιγουρευτεί για την αξιοπιστία της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι από τις πρώτες ώρες που δηλώθηκε η εξαφάνιση της γυναίκας και του παιδιού, από τον 32χρονο σύντροφό της και πατέρα του κοριτσιού, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονταν προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Γαλλία αλλά ελληνική ταυτότητα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι πριν την εξαφάνισή της στην Χαλκιδική είχε μεταβεί οδικώς ο πατέρας της από τη Γαλλία και μετά την εξαφάνιση δεν απαντούσε στις κλήσεις των αστυνομικών, ενίσχυε αυτό το σενάριο.

Εις βάρος της 26χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα

Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, ο πατέρας της τρίχρονης και σύντροφος της 26χρονης. Σύμφωνα με τον 32χρονο, η μητέρα έφυγε από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί, χωρίς να τον ενημερώσει και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο Μαρτίν που εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νικήτης, το ζευγάρι τελευταία αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα. Ο ίδιος συνάντησε την 26χρονη με το παιδί της και τον πατέρα της – ο οποίος είχε έρθει οδικώς από τη Γαλλία – την περασμένη Παρασκευή στην αυλή του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με στενό οικογενειακό πρόσωπο της οικογένειας του πατέρα της τρίχρονης, το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί στη Γαλλία, χωρίς την κόρη τους και εκεί υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ τους. Ο 32χρονος επέστρεψε με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα ενώ η γυναίκα έμεινε στο σπίτι στην οικογένειά της στη Γαλλία για περίπου 20 ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με το στενό συγγενικό πρόσωπο του 32χρονου, η γυναίκα πριν εξαφανιστεί μάζεψε από το σπίτι τους στη Χαλκιδική όλα τα πράγματα τα δικά της και της κόρης της, ενώ ο 32χρονος αντιλήφθηκε την απουσία τους το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της. Την επόμενη ημέρα, είδε να λείπουν από το σπίτι τα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και κάποια χρήματα και τότε δήλωσε την εξαφάνισή τους στην αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος έχει δώσει στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με τις γαλλικές πινακίδες που ανήκει στον πατέρα της γυναίκας, καθώς και φωτογραφία του οχήματος.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι, ενώ ο 32χρονος από τη Θεσσαλονίκη έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα