11/02/202417:18

Χαμός σε βάφτιση στην Κρήτη – Έπεφταν οι σφαίρες «βροχή»- Δύο συλλήψεις- Μετέφεραν τις σφαίρες σε σακούλες απορριμάτων

Ο καταιγισμός πυροβολισμών που το βράδυ του Σαββάτου αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή στο ορεινό Μαλεβίζι κινητοποίησε εξαρχής τις διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο. Φωτογραφίες που δόθηκαν από “άγνωστους” σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι οποίες αποδείκνυαν ότι πράγματι το γλέντι μιας βάπτισης παρουσίαζε εικόνα πεδίου μάχης, οδήγησαν την έρευνα από το Β Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου σε αποτελέσματα.

Εντοπίστηκε το χωριό, (πρόκειται για ορεινό κεφαλοχώρι στον δήμο Μαλεβιζίου) και βέβαια το κέντρο διασκέδασης. Προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις, τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και ο πατέρας του νεοφώτιστου. Μετά την κατάθεση και τον δύο, ο 35χρονος ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς υποστήριξε πως στην βάπτιση υπήρχε πολύς κόσμος και ο ίδιος ήταν πολύ απασχολημένος στην κουζίνα για να ελέγξει την κατάσταση, ενώ ο 55χρονος πατέρας συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πιστοποιούν πως πράγματι οι πυροβολισμοί που ερρίφθησαν ήταν πολλές εκατοντάδες, καθώς το προαύλιο του κέντρου διασκέδασης φαίνεται στρωμένο από κάλυκες πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και από κάλυκες πολεμικών τουφεκιών τύπου καλάσνικοφ.

Ρεπορτάζ: Φ. Καλαθάκη

Τις μετέφεραν σε σακούλες απορριμάτων.

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη, σε γλέντι μετά από βάφτιση σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Το κέφι άναψε και οι σφαίρες έπεφταν «βροχή».

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικές με το πάτωμα γεμάτο από κάλυκες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα έγιναν. Το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές συνεχίζεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες που έχουν σημειωθεί.

Μετέφεραν με σακούλες τις σφαίρες

«Κονσέρτο» από πιστόλια και καλάσνικοφ. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για το ευχάριστο γεγονός.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες σκουπιδιών. Κάποιοι όπως αναφέρει το cretalive.gr, έφυγαν με ημικρανία, ενώ άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από φόβο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές.

Πηγή: in.gr– ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα