04/07/201916:17

Χειροπέδες στον φερόμενο ως αρχηγό της ρατσιστικής οργάνωσης «Κρυπτεία»- Φέρεται η οργάνωση να είχε δράσει και στη Νέα Μανωλάδα

Η «Κρυπτεία» είναι φασιστική οργάνωση που βρίσκεται πίσω από πλήθος επιθέσεων κατά μεταναστών, μεταξύ των οποίων και ο 11χρονος Αμίρ που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αλλά και κατά αριστερών οργανώσεων.

Ο 48χρονος ακαδημαϊκός συνελήφθη ύστερα από προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας και ερευνάται αν είναι ο αρχηγός της ρατσιστικής οργάνωσης. Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, στο Χαλάνδρι, βρέθηκε μια σιδηρογροθιά, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Η «Κρυπτεία»… κρυβόταν πίσω και από επίθεση σε βάρος μεταναστών στη Μανωλάδα, όταν τους επιτέθηκαν και τους έκαψαν τα καταλύματα όπου έμεναν.

Η ίδια οργάνωση ήταν πίσω από την επίθεση με πέτρες στο σπίτι του μικρού Αφγανού μαθητή, του Αμίρ. Το σπίτι όπου έμενε ο μικρός μαθητής με τη μητέρα και τα αδέρφια του στη Δάφνη είχε γίνει στόχος με μπουκάλια και πέτρες το 2017 γιατί το αγόρι από το Αφγανιστάν είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ.

newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα