18/11/202119:23

Ο νέος χάρτης της καθημερινότητας: Αναλυτικός πίνακας – Ποιοι θα μπαίνουν που και πως (Πίνακας)- Χωρίς πιστοποιητικό από 13/12 οι άνω των 60 χωρίς 3η δόση εμβολίου, ενώ έχει περάσει 7μηνο από τη 2η-

Δείτε πίνακα με τι ισχύει στο εξής για τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

Από τις 13 Δεκεμβρίου  οι πολίτες άνω των 60 ετών δεν θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, εφόσον έχουν παρέλθει επτά μήνες από την δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση. Τη διευκρίνιση αυτή έκανε πριν από λίγο με ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και με τον τρόπο αυτό δίνεται ουσιαστικά περιθώριο στους πολίτες άνω των 60 να κάνουν την τρίτη δόση.

Παράλληλα, ανήρτησε πίνακα που καθίσταται σαφές πού μπαίνουμε και πως:
metra

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας:

Προσθέτουμε συμπληρωματικά μέτρα μένοντας σταθεροί στη στρατηγική μας. Το εμβόλιο είναι το διαβατήριο προς την ελευθερία μας.

1) Από την επόμενη Δευτέρα, όλοι οι ενήλικες ανεμβολίαστοι πολίτες, πέραν της εστίασης, δεν θα εισέρχονται και σε άλλες κλειστές αίθουσες. Ούτε και με την επίδειξη test. Σε σινεμά, θέατρα, μουσεία ή γυμναστήρια, για παράδειγμα.

Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστη

Δείτε περισσότερα

 protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα