30/08/202322:12

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: “Οι υποσχέσεις Λυμπέρη για το νερό… «κυλούν» από τα ξημερώματα στους δρόμους της πόλης”

ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ … ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!

Συνεχίζεται από την Δημοτική Αρχή Λυμπέρη το «μαρτύριο της σταγόνας» με τους δημότες της Αμαλιάδας να μην έχουν νερό από τα ξημερώματα. Το νερό, το βασικότερο αγαθό, που θα έφερνε ο κ. Λυμπέρης «άφθονο και καθαρό» μέσα σε 100 ημέρες!

Η Αμαλιάδα ξύπνησε με μια σοβαρή βλάβη στον υδατόπυργο, με τα νερά να κυλούν στους δρόμους φτάνοντας στο κέντρο της πόλης, όπως «κυλούν» -δίχως αντίκρισμα- όλα αυτά τα χρόνια οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις του κ. Λυμπέρη.

Η επίσημη ενημέρωση από το δήμο καθυστέρησε 8 ώρες και αντί για την ουσία, επελέγη μία προεκλογικού χαρακτήρα ανακοίνωση με την υπογραφή του Δημάρχου! Άκουσον – άκουσον από τον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ήλιδας! Αποτέλεσμα αυτού, το χρονοδιάγραμμα επισκευής της σοβαρής βλάβης να παραμένει ακόμα αγνωστο! Αυτό που όλοι οι δημότες διερωτώνται: «Μα κανείς δεν είχε προβλέψει εναλλακτικό σχέδιο στην περίπτωση μιας σοβαρής βλάβης στον υδατόπυργο;»

Για ακόμα μια φορά οι πολίτες ταλαιπωρούνται από την αδιαφορία, την ανεπάρκεια, την επιπόλαιη και επικίνδυνη διαχείριση της καθημερινότητας από την Δημοτική Αρχή Λυμπέρη. Για μια ακόμα φορά η πόλη «διψάει»!

Κι όμως… Τους αφήσαμε έτοιμο έργο τη νέα δεξαμενή Γερακίου, το οποίο εμείς εντάξαμε, χρηματοδοτήσαμε και κατασκευάσαμε.

Κι όμως… Τους αφήσαμε –επίσης- ενταγμένο και χρηματοδοτημένο το νέο αγωγό που θα υδροδοτούσε κατευθείαν την Αμαλιάδα, χωρίς να πηγαίνει το νερό πρώτα στον υδατόπυργο.

Ωστόσο, ουδέποτε ασχολήθηκαν με αυτό το τόσο σημαντικό και χρήσιμο για την πόλη της Αμαλιάδας έργο.

Και σήμερα να τα αποτελέσματα…

Πέρασαν 100 μέρες, πέρασαν 200, πέρασαν περίπου… 1.500 μέρες κ. Λυμπέρη και το νερό δεν ήρθε ποτέ στις βρύσες των σπιτιών! Για πόσες μέρες ακόμα θα ταλαιπωρούνται οι δημότες της Αμαλιάδας; Πόσες ακόμα ανεκπλήρωτες υποσχέσεις θα αντέξουν;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα