01/07/201918:12

Χριστοδουλόπουλος: Πεντακάθαρα τα νερά της Κουρούτας σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις των υδάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες

«Να σταματήσει η παραφιλολογία περί μόλυνσης στη θάλασσα και η δυσφήμηση της Κουρούτας»

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Να σταματήσει εδώ η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την καθαρότητα της θαλάσσια περιοχής και η δυσφήμηση που επιχειρείται για την παραλία της Κουρούτας, ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος από κοινού  με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστα Τσαούση προχώρησαν σε Συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Τμήμα Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπου δείχνουν ότι τα νερά της Κουρούτας είναι πεντακάθαρα και απολύτως ασφαλή για κολύμβηση.

Μάλιστα, το δείγμα το οποίο αναλύθηκε και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν σήμερα, έχει συλλεχθεί από την αρμόδια υπηρεσία την περασμένη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Το εν λόγω δείγμα δείχνει ότι οι δείκτες δεν έχουν αλλάξει σε κανένα σημείο σε σχέση με το δείγμα του Μαΐου του 2019 και τα νερά της Κουρούτας παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα