10/09/202312:49

Χρήστος Γαβράς: “Στη νέα εποχή των Δήμων να δώσουμε “Βήμα” στη Νέα Γενιά”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη νέα εποχή των Δήμων
να δώσουμε «Βήμα» στη Νέα Γενιά!

*ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σύγχρονος Δήμος με ανοιχτούς ορίζοντες για μια νέα προοπτική και κουλτούρα δεν γίνεται αν δεν κατανοήσουμε ότι σε κάθε αυτοδιοικητική πορεία, είναι απαραίτητη συνθήκη να αξιοποιήσουμε το ταλέντο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νέας Γενιάς!

Αυτό επισημαίνει με χθεσινή δήλωσή του ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χρήστος Γαβράς καθώς η εμπιστοσύνη απέναντι στους νέους και τις νέες μας μπορεί να αποτελέσει «σήμα κατατεθέν» για τις επιτυχημένες δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα επόμενα κρίσιμα πέντε χρόνια.

Είναι κάτι – που όπως υποστηρίζει – η παράταξη του νυν Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ατενίζοντας το αύριο της πόλης και των κοινοτήτων μας όχι μακριά αλλά μαζί με οποιοδήποτε υγιές και δυναμικό κομμάτι της Νέας Γενιάς που θέλει και θα συμμετάσχει στα δρώμενα της περιοχής μας.

Ο Χρήστος Γαβράς δηλώνει ακόμη ότι θα είναι μια μεγάλη «πληγή» αν συνεχισθεί αυτή η μαζική διαρροή ανθρώπινου νεανικού δυναμικού στο εξωτερικό, γι’ αυτό και απαιτούνται πρωτοβουλίες προγραμματικές θέσεις και πρακτικές από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου που θα προκύψει σύντομα, οι οποίες θα καθορίσουν ή τουλάχιστον θα αναζητήσουν προϋποθέσεις παραμονής των παιδιών μας στον τόπο μας.

Εδώ αξίζει να συνδέσουμε δημοτικές δράσεις με τον Επιχειρείν, και μέσα από συνεργασία ουσίας με εφαρμογή ανάλογων προγραμμάτων που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, να δημιουργήσουμε ως Αυτοδιοικητικός Οργανισμός ευκαιρίες, με θέσεις εργασίας.

Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με παράλληλη τόνωση της απασχόλησης έναντι μιας μειωμένης τοπικής ανεργίας, θα σηματοδοτήσει πολλά θετικά στοιχεία, που θα βοηθήσουν τις οικογένειες της κοινωνίας και το μέλλον του τόπου μας. Και είναι βέβαιο ότι θα στηρίξουμε το βλέμμα μας σε τέτοιες αντιλήψεις και νοοτροπίες που γνωρίζω πολύ καλά και ο ίδιος ο Δήμαρχός μας ενστερνίζεται, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Γαβράς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα