05/10/202312:56

Χρήστος Γαβράς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου: “Η ώρα της κάλπης με ώριμη κρίση και σκέψη…”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Η ώρα της κάλπης στον Πύργο
με ώριμη κρίση και σκέψη….

«Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και όπως όλα δείχνουν, οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να αναδείξουν και πάλι δήμαρχο Πύργου τον Τάκη Αντωνακόπουλο. Αυτό βλέπουμε στις γειτονιές, αυτό αντιμετωπίζουμε όπου κι αν πάμε στα χωριά, αυτό μας επισημαίνουν οι κάτοικοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα ηνία της πόλης και για την επόμενη πενταετία στον Δήμαρχο».

Τα παραπάνω επισήμανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» Χρήστος Γαβράς, ο οποίος συνεχίζει ακατάπαυστα το πρόγραμμα της επικοινωνίας με τους συνδημότες του, αλλά και τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του δήμου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κ. Γαβράς επέδειξε μία ποιοτική προεκλογική δραστηριότητα και είναι από τους υποψηφίους που συνέβαλαν, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό κλίμα, ένα κλίμα διαλόγου και ουσιαστικών μηνυμάτων απέναντι στους πολίτες.

«Είμαστε όμως εδώ» πρόσθεσε, «προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή και καλώ τους συμπολίτες μου να σκεφτούν λίγο πριν την κάλπη, ώριμα, σοβαρά και με την ανάλογη κρίση, έτσι ώστε να σταθμίσουν τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα από τη δημοτική αρχή. Και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, να δουν με αισιοδοξία και με αποφασιστικότητα το μέλλον της πόλης μας και των χωριών μας.

Ο Τάκης Αντωνακόπουλος και όλοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα του, είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, ώστε τα πρώτα βήματα που έχουν γίνει από την πρώτη θητεία του δημάρχου, να εξελιχθούν πιο γοργά και πιο σίγουρα, για μία σύγχρονη, ευέλικτη και λειτουργική πόλη, για έναν δήμο που θα νοιάζεται για όλους τους πολίτες του και θα εφαρμόσει περαιτέρω προγράμματα, ενώ θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα προόδου, προς όφελος των ίδιων των πολιτών».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα