29/12/202214:00

Πύργος: Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Δ.A. Ηλείας που διοργάνωσε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο θεματικό πάρκο Ξυστρή με μεγάλη επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση μας από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Ηλείας και την Δ.Α. Ηλείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ, ο Δήμαρχος Πύργου κ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, η Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ. κ.ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Διονυσία, το πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. κ.ΒΑΡΟΥΞΗΣ Λευτέρης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ηλείας κ.ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, ο Γεν. Γραμματέας Αστυνόμος Β κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου & συνάδελφος κ.ΑΧΤΥΠΗΣ Μαρίνης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος Αστυνόμος Β κ.ΣΕΡΕΤΗΣ Κυριάκος.

Η Ένωση μας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Πύργου κ. Π.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Π Α.Ε Ο.Τ.Α κ.ΣΕΪΝΤΗ Βασίλειο για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στις Ελληνικές υπεραγορές “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.” για την χορηγία αναψυκτικών, σοκολατοειδών χαρτικών & άλλων προϊόντων, το αρτοποιείο “Βασίλης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”, Συγγρού 5 Πύργος, για την χορηγία των υπέροχων γλυκισμάτων, τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών νομού Ηλείας για την προσφορά γλυκισμάτων, την Σεμίνα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ για τις πραγματικά υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερε στα παιδιά μας αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα χαμόγελα των παιδιών μας, το ζεστό χειροκρότημα, η συμμετοχή και τα θετικά σας σχόλια, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε με αγάπη και συνέπεια.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα