26/08/202320:45

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας για την Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου από το Λεβεντοχώρι Πύργου!- Πολύ μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του Συλλόγου Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου

Τεράστια διάκριση για την αθλήτρια του Συλλόγου Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου

Μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου από το Λεβεντοχώρι Πύργου, συμμετέχοντας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας (εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών)!

Η αθλήτρια του Συλλόγου Σαολίν Κουνγκ Φου Πύργου υπό τις οδηγίες του προπονητή της Γρηγόρη Σταματόπουλου (ΦΩΤΟ μαζί του) κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στην Ελληνική αποστολή που βρίσκεται στη  Κίνα όσο και στους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα και στην περιοχή μας.

Σημειώνεται ότι το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kungfu που πραγματοποιείται μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας covid19.

Πραγματοποιείται το διάστημα 23/8 – 29/8 στο Emei Shan της Κίνας με την συμμετοχή πάνω από 2000 αθλητριών και αθλητών από περίπου 65 χώρες.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται συνολικά από 57 άτομα (Αρχηγός Αποστολης, 41 Αθλήτριες και Αθλητές, 3 Προπονητές και 12 Συνοδοί).

Δήλωση Δημήτρη Νικολακόπουλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας

Με δήλωση του, αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία της νεαρής Ηλείας αθλήτριας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δυτ. ΕλλάδαςΔημήτρης Νικολακόπουλος, τόνισε:

Αναφερόμενος στην σπουδαία διάκριση της Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπουλου στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπουλου στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kungfu της Κίνας (στο Emei Shan) αποτελεί, αναμφίβολα, μια τεράστια επιτυχία που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και μας συγκινεί απερίγραπτα!

Αξίζουν πολλά μπράβο στην αθλήτρια από τον Πύργο που εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα όπως και στον προπονητή της, Γρηγόρη Σταματόπουλο από τον Πυργιώτικο Αθλητικό Σύλλογο Σαολίν Κουνγκ Φου!

Τον σύλλογο που έχουμε στηρίξει και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε προάγοντας τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες!»

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα