29/11/202318:50

Δ. Αυγερινοπούλου: «Σύντομα ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα χρησιμοποιεί το ασθενοφόρο-δωρεά»- -Άμεση παρέμβαση από τη βουλευτή Ηλείας στην υφυπουργό Μεταφορών για το αίτημα του δήμου

-Άμεση παρέμβαση από τη βουλευτή Ηλείας στην υφυπουργό Μεταφορών για το αίτημα του δήμου
Δ.Αυγερινοπούλου: «Σύντομα ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα χρησιμοποιεί το ασθενοφόρο-δωρεά»


Τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το ασθενοφόρο που έχει λάβει από δωρεά, έλαβε από την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η βουλευτής Ηλείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Διονυσία Αυγερινοπούλου, η οποία μετέφερε το σχετικό αίτημα του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου και ζήτησε την ταχύτερη δυνατή υλοποίησή του.


Όπως εξήγησε η Διονυσία Αυγερινοπούλου στην επικοινωνία της με την υφυπουργό, είναι αναγκαίο να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν την έγκριση χρήσης του ασθενοφόρου, διότι θα αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες του τοπικού πληθυσμού σε μια περιοχή που έχει χωριά ορεινά και απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα.


Η βουλευτής Ηλείας επισήμανε ότι η χρήση του ασθενοφόρου θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, κυρίως των κοινωνικά ευάλωτων, και υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης ρύθμισης του ζητήματος, για το οποίο έλαβε την απάντηση ότι θα γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα