17/11/202013:51

Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε) Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ: “Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο”

 Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε) Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ: “Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο”

 

Την ώρα που η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Την ώρα που βρισκόμαστε ουσιαστικά σε έναν ‘πόλεμο’, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι πιο ισχυρό από το πρώτο, και οφείλουμε όλοι να δώσουμε τις μάχες μας ενωμένοι, με ομοψυχία και συνέπεια, κάποιοι αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον και την δημόσια υγεία προβαίνουν όχι απλώς σε στείρες αντιπολιτευτικές πρακτικές αλλά  ακολουθούν επικίνδυνα μονοπάτια που μόνο στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την αποποίηση ευθυνών.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν προσφέρεται για τέτοιες τακτικές, ειδικά την περίοδο την οποία διανύουμε, κατά την οποία οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και κυρίως να στηρίξουμε τις δομές υγείας στον Νομό μας, για να μην βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα περιστατικά covid-19 που θα προκύψουν στο νομό μας και προς αυτή την κατεύθυνση ελήφθη η απόφαση για την μετακίνηση προσωπικού από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου ήδη έχουν αναπτυχθεί 7 κλίνες Μ.Ε.Θ. και 18 κλίνες νοσηλείας για περιστατικά Covid-19.

Η μετακίνηση του προσωπικού, είναι ξεκάθαρο αυτό, αφορά το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε σε ‘συναγερμό’ και είναι σε εξέλιξη η εξάπλωση της πανδημίας.

Ουδείς είπε ποτέ ότι κλείνει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση από την κυβέρνηση, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί περίτρανα τους τελευταίους μήνες με την ενίσχυση των Νοσοκομείων του νομού σε επικουρικό προσωπικό και την προκήρυξη θέσεων μόνιμων ιατρών και… έπεται συνέχεια.

Γιατί λοιπόν κάποιοι φωνασκούν και  εκτοξεύουν βολές;

Αλήθεια, δεν βλέπουν τι γίνεται στην χώρα, δεν έχουν αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε;  Αυτό έχει να εισφέρει η αντιπολίτευση στην καταπολέμηση της πανδημίας;

«Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου», και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν οι  εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επιδοθεί σε έναν  αγώνα λασπολογίας και ανέξοδης κριτικής, με ‘θύμα’ τελικά τον λαό της Ηλείας.

Αλήθεια, πόσες κλίνες Μ.Ε.Θ. αφήσατε στο Νομό Ηλείας;;;; Πόσες προσλήψεις κάνατε επί των ημερών σας;;; Ποιο ήταν το σχέδιο διάσωσης και εύρυθμης λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και στήριξης όλων των δομών υγείας στο Νομό;;;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ. Αντιθέτως, απαξιώσατε τις δομές υγείας, αποδυναμώσατε σταδιακά το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και σήμερα έρχεστε με κροκοδείλια δάκρυα να επιρρίψετε ευθύνες.

Το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και οι δομές υγείας στην Ηλεία δεν προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση και στείρες αντιπαραθέσεις.

Το γεγονός είναι ένα: Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πολύ δύσκολη κατάσταση και αυτές τις ώρες πρέπει ενωμένοι να δώσουμε την μάχη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα