26/04/202309:50

Δ. Κωνσταντόπουλος σε Γ. Λυμπέρη : «Έχετε το θράσος να κοροϊδεύετε τους πολίτες υποσχόμενος έργα – Τρία χρόνια τι ακριβώς κάνατε;»

Δ. Κωνσταντόπουλος σε Γ. Λυμπέρη :
«Έχετε το θράσος να κοροϊδεύεται τους πολίτες υποσχόμενος έργα – Τρία χρόνια τι ακριβώς κάνατε;»

«Είναι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του ΤΙΠΟΤΑ»
δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γ. Λυμπέρης αναφορικά με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο Ήλιδας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος : «Ο κ. Λυμπέρης με τη συνέντευξη του απλά επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουν στο Δήμο Ήλιδας Ότι μετά από δική του απόφαση ταλαιπώρησε τους κατοίκους όλου του Δήμου για 3,5 χρόνια για να φτάσει η προεκλογική περίοδος και να τάξει ξανά «λαγούς με πετραχήλια».

Το ίδιο έκανε και το 2019 όταν από τα μπαλκόνια έταζε πως όλα θα λυθούν μέσα σε 100 μέρες. Το νοσοκομείο και το διυλιστήριο θα επαναλειτουργούσαν και παράλληλα θα λύνονταν όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Πέρασαν όμως 1000 ημέρες και τίποτα δεν έχει προχωρήσει. Απεναντίας ο Δήμος Ήλιδας έχει κάνει βήματα προς τα πίσω και οι πολίτες καθημερινά βιώνουν την απαξία και ταλαιπωρούνται από τις αποφάσεις του Γιάννη Λυμπέρη»

ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ Ο …. ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ !!!

Αυτή τη φορά, συνέχισε ο κ. Κωνσταντόπουλος : «Ο απερχόμενος Δήμαρχος σε μια προσπάθεια να καλύψει τον εαυτό του, έριξε τις ευθύνες στον κορωνοϊό. Αυτός φταίει για τα «άγονα» όπως τα χαρακτήρισε τελευταία τρία χρόνια της θητείας του. Μόνο ο κορονοϊός. Ο ίδιος καθόλου. Ξέχασε βέβαια να πει πως όταν οι όμοροι Δήμοι σε αυτή την τριετία, υλοποιούσαν έργα αυτός δεν ξεκινούσε απολύτως τίποτε. Ξέχασε να πει πως όταν οι όμοροι Δήμοι φρόντιζαν τους πολίτες του αυτός «πέρα βρέχει». Περίμενε να έρθει η προεκλογική περίοδος για να μιλήσει για έργα που ΘΑ υλοποιήσει. Ντροπή να κοροϊδεύεται με αυτό τον τρόπο ανθρώπους του μόχθου που σας έχουν τιμήσει με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους κύριε Λυμπέρη».

Ακόμα ένα πρόγραμμα 100 ημερών;

Θυμήθηκε σήμερα ο κ. Λυμπέρης, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντόπουλος : «Πως η αγροτική οδοποιία έχει διαλυθεί και θα πρέπει να την επισκευάσει. Σήμερα 3 χρόνια μετά. Θυμήθηκε σήμερα πως έχει ανακύψει πρόβλημα από τις φυσικές καταστροφές, στο τμήμα του δρόμου Δουνέϊκα – Αγία Μαρίνα και θα το λύσει.

Τρία χρόνια τώρα που ήταν; Θυμήθηκε τώρα πως πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία σε αγροτικές περιοχές, όπου χρειάζονται τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, χαλικοστρώσεις γεφυράκια κλπ. και επανακατασκευή δρόμων.

Τρία χρόνια τώρα που οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων ζητούσαν μια αμαξιά χαλίκι για να μπορούν να πάνε στα χωράφια τους τι ακριβώς έχει κάνει; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Είναι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του ΤΙΠΟΤΑ. Είναι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή των έργων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ΠΟΤΕ – π.χ. Νέα πτέρυγα νοσοκομείου Αμαλιάδας – και βέβαια ο Δήμαρχος των μελετών και των εκατομμυρίων που έχουν δοθεί για αυτές.

Τελικά κύριε Λυμπέρη μπορείτε να πείτε στον κόσμο το έργο των τελευταίων 3 ετών; Το ακριβώς έχει υλοποιήσει και σε ποιο σημείο βρίσκεται ο δήμος σε ότι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών. Είναι σε καλύτερο επίπεδο από όταν τον παραλάβατε το 2019 ή σε χειρότερο.
Σταματήστε κύριε Λυμπέρη, την μικροπολιτική σας και φύγετε από τον πολιτικό στίβο όσο είναι καιρός. Φύγετε με ψηλά το κεφάλι και μην συνεχίζεται τον κατήφορο στον οποίο έχετε περιέλθει. Και κάτι τελευταίο. Όλα όσα ανακοινώσατε στην συνέντευξή σας, σας τα έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.

Σας τα έχουμε πει και έχουμε ζητήσει να παρέμβετε για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Εσείς περιμένατε να έρθει η προεκλογική περίοδος για να πείτε κάτι. Ντροπή να αφήνεται χιλιάδες πολίτες να ταλαιπωρούνται».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα