«Δε φρέναρε η οδηγός, κόπηκαν στα δύο τα ποδήλατα» – News.gr
27/06/201909:50

«Δε φρέναρε η οδηγός, κόπηκαν στα δύο τα ποδήλατα» – News.gr

[ad_1]

Τι αναφέρει η πραγματογνωμοσύνη

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στην πραγματογνωμοσύνη που έγινε στο αυτοκίνητο και τα ποδήλατα των δύο άτυχων νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η οδηγός του ΙΧ που σκόρπισε τον θάνατο δε φρέναρε καθόλου όταν βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Όπως αναφέρθηκε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα ποδήλατα κόπηκαν στη μέση. Το αυτοκίνητο χτύπησε με τον αριστερό καθρέφτη τον πρώτο ποδηλάτη και στη συνέχεια με την αριστερή πλευρά πήρε «παραμάζωμα» τα δύο παλικάρια που χάθηκαν στην άσφαλτο

Στο καπό του αυτοκινήτου βρέθηκαν σημάδια από ρόδες και πλαστικά μέρη ποδηλάτου, όπως επίσης και σημάδια από τα κράνη που φορούσαν οι αθλητές.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο ένας από τους τραυματίες ποδηλάτες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς έχει θλαστικά τραύματα στον πνεύμονα και φέρεται να είναι εκείνος που την ώρα του τραγικού τροχαίου βρισκόταν ακριβώς πίσω από τους δύο ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους. Οι γιατροί της χειρουργικής κλινικής που τον παρακολουθούσαν έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ για να έχει καλύτερη παρακολούθηση.

Σχετικά Tags
Πτολεμαΐδα

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα