30/10/202318:25

Δέκα χρόνια φυλακή στον πρώην παίκτη ριάλιτι που είχε εισβάλει με αυτοκίνητο στο Εφετείο

Με ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 35χρονο πρώην παίκτη reality, τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 μπούκαρε στο Εφετείο της Αθήνας με ένα λευκό SUV μέσα στο οποίο υπήρχε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής με αναστολή μέχρι την έφεση. Παράλληλα, το δικαστήριο αναγνώρισε στον 35χρονο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και όρισε τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για προσωπική χρήση υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην κατηγορία του ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λέγοντας πως πως ήταν εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ πλέον δήλωσε πως είναι καλά.

«Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα να παίρνω για να αντεπεξέλθω σε ερωτικά ραντεβού. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω» τόνισε ο κατηγορούμενος.

Απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου ο μάρτυρας τόνισε πως αποκόμισε το 1,5 εκ ευρώ – που εντοπίστηκε στην κατοχή του – από ερωτικά ραντεβού, που έκανε από το 2012 και μετά, για μία δεκαετία. Από αυτή τη δουλειά, όπως είπε, μπορούσε να αποκομίζει ακόμα και 20.000 ευρώ το μήνα!

Μάλιστα, κλείνοντας την απολογία του ο κατηγορούμενος είπε χαρακτηριστικά πως τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία.

Εισαγγελέας: Οι ποσότητες αυτές δεν είναι για προσωπική χρήση, τι τα θέλετε;

Κατηγορούμενος: Τα έπαιρνα πολύ ακριβά τα ναρκωτικά μονά – μονά. Επειδή είχα λεφτά και έβρισκα πολύ πιο φθηνά πιο πολλά, τα έβαζα στην άκρη και όποτε ήθελα έπινα.

Εισαγγελέας: Όλα αυτά τα θέλατε για προσωπική σας χρήση;

Κατηγορούμενος: Όλα.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, λέγοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος.

«Δεν είναι εξαρτημένος. Αν ήταν αληθής ο ισχυρισμός του, θα είχε κριθεί εξαρτημένος από τον ιατροδικαστή. Είναι ένοχος για την πράξη που κατηγορείται (διακίνηση ναρκωτικών), είχε συνείδηση της πράξης του» τόνισε η εισαγγελέας, πρόταση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα