01/01/202311:36

Πύργος: Δοξολογία στον Αγ. Νικόλαο και Δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο για την πρώτη του έτους- Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Το 2023 είναι χρονιά αποφάσεων για το καλύτερο της κοινωνίας» (Photos)

Δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο για την πρώτη του έτους

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Το 2023 είναι χρονιά αποφάσεων                                                               για το καλύτερο της κοινωνίας»

 

Παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου Β, πραγματοποιήθηκε η δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο για την πρώτη του έτους. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μετά την δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, υποδέχτηκε τις Αρχές του τόπου, αντιδημάρχους, αιρετούς, εκπροσώπων συλλόγων και δημότες όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι παραγωγική, με υγεία, αγάπη και ειρήνη, τονίζοντας: «Το 2023 είναι χρονιά αποφάσεων. Και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το καλύτερο της κοινωνίας. Διότι σε μια κοινωνία που οδεύει σε καλύτερες συνθήκες, όλοι θα έχουν μια καλύτερη θέση. Αν προτάξουμε μια ψεύτικη υπόσχεση για τον εαυτό μας, τότε δυστυχώς αθροιζόμενες όλες οι ψεύτικες υποσχέσεις δεν οδηγούν πουθενά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με θεοφώτιστες αποφάσεις των πολιτών για το 2023».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα