08/12/202312:41

Διαρκές ενδιαφέρον Δρ. Δ. Αυγερινοπούλου για την στήριξη της ελαιοκαλλιέργειας

Με την ολοκλήρωση της ελαιοκομικής περιόδου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη στήριξη των Ηλείων παραγωγών ελαιολάδου με εθνικούς ή ευρωπαϊκούς πόρους, σύμφωνα με την απάντηση που έλαβε στην ερώτησή της  η Διονυσία Αυγερινοπούλου, από τον αρμόδιο υπουργό. Από την πλευρά της, η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρακολουθεί σε σταθερή βάση την εξέλιξη του ζητήματος, υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι ελαιοκαλλιεργητές εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα η μεγάλη μείωση στη φετινή ελαιοπαραγωγή.

Διαρκές ενδιαφέρον της Δ. Αυγερινοπούλου για την στήριξη της ελαιοκαλλιέργειας στην Ηλεία

Με την ολοκλήρωση της ελαιοκομικής περιόδου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη στήριξη των Ηλείων παραγωγών ελαιολάδου με εθνικούς ή ευρωπαϊκούς πόρους, σύμφωνα με την απάντηση που έλαβε στην ερώτησή της η Διονυσία Αυγερινοπούλου, από τον αρμόδιο υπουργό.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρακολουθεί σε σταθερή βάση την εξέλιξη του ζητήματος, υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι ελαιοκαλλιεργητές εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα η μεγάλη μείωση στη φετινή ελαιοπαραγωγή.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα