11/02/202211:18

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Πρόσκληση  για συμμετοχή σε κινηματογραφικό εργαστήριο animation

Πρόσκληση  για συμμετοχή σε κινηματογραφικό εργαστήριο animation

 

Το  διοργανώνει δύο κινηματογραφικά εργαστήρια animationκαι απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων του νομού Ηλείας, πλην των πόλεων Πύργου και Αμαλιάδας.

Τα εργαστήρια είναι δωρεάν, έχουν πενθήμερη διάρκεια και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά: το 1ο από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 4 Μαρτίου και το 2ο από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου2022 και ώρες: 17:00-19:00. Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα γίνουν μέσω πλατφόρμας επικοινωνίας, και οι συμμετέχοντες/σες μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να έχουν σύνδεση με το διαδίκτυο και να διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop ή desktop) με windows.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση σκηνοθέτη-animator θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους μέσω της τεχνικής του stopmotion animation με θέμα σχετικό με τους μύθους και την ιστορία της περιοχής τους.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης «Έναν μύθο θα σας πω», που ενισχύεται από τοτοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADERκαι στοχεύει στη σύνδεση της νέας γενιάς με το πλούσιο ιστορικό, μυθολογικό και ευρύτερο πολιτισμικό υπόβαθρο της Ηλείας, μέσα από τη δημιουργική ενασχόληση με τον κινηματογράφο και την οπτικοακουστική τεχνολογία.

Σας στέλνουμε και το link με την πρόσκληση

https://www.olympiafestival.gr/news/prosklisi-symmetochis-se-diadiktyako-ergastirio/

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα