05/03/202415:05

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Πρόσκληση ενδιαφέροντος εκπαιδευτών

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 24η Camera Zizanio – Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας προετοιμάζονται για την κεντρική διοργάνωση του Δεκεμβρίου!
Όπως είναι γνωστό, το Φεστιβάλ δεν ασχολείται μονάχα με την προβολή καλών κινηματογραφικών ταινιών: ταυτόχρονα εργάζεται συστηματικά στο πεδίο της κινηματογραφικής εκπαίδευσης, δίνοντας χώρο για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών μεθοδολογιών στο πεδίο αυτό, αλλά και φιλοξενεί πληθώρα άλλων καλλιτεχνικών-εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που απευθύνονται στα παιδιά της περιφερειακής ενότητας Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γενικότερα, αλλά και στους εκπαιδευτικούς όλης της χώρας.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, δημοσιεύουμε και φέτος την πρόσκληση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ενθαρρύνουμε τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες να συμπληρώσουν τη φόρμα ώστε να συμμετάσχουν ως εκπαιδευτές στο φεστιβάλ (κινηματογραφιστές, ειδικούς στην κινηματογραφική εκπαίδευση, εκπαιδευτικούς, άλλους καλλιτέχνες κλπ.), καθώς και να κοινοποιήσουν την ανοιχτή πρόσκληση  στον κύκλο τους.
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Η προθεσμία υποβολής προτάσεων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά και νέους ή/και για ενήλικες στον τομέα της κινηματογραφικής εκπαίδευσης και όχι μόνο είναι η Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.
Οι προτάσεις υποβάλλονται συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο και αξιολογούνται στη συνέχεια από τη διεύθυνση του Φεστιβάλ.


Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα