11/06/202120:29

«Δήμητρα της Λέσβου»: Δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση από τις αρχές – Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της δικηγόρου της οικογένειας Καλογιάννη

Εν αναμονή της διαδικασίας της ταυτοποίησης του ατόμου που παρασύρθηκε θανάσιμα στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται η οικογένεια της «Δήμητρας» της Λέσβου. Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς προς το παρόν το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.  Την εκπροσώπηση της οικογένειας της «Δήμητρας» έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο Ραγκούσης & Συνεργατών.

«Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση& Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε

για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Λίλα Ραγκούση.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα