11/12/202113:25

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: “Αφήνουν στο… μαύρο σκοτάδι τον Οικισμό της Ανάληψης …”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : «ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ»

 

Αφήνουν στο… μαύρο σκοτάδι

τον Οικισμό της Ανάληψης …

 

Αν το κάνετε για να με εκδικηθείτε αποδεικνύεστε «κατώτεροι των περιστάσεων» και συμπεριφέρεστε ως … ανθρωπάκια !

 

 

Την αποκατάσταση των προβλημάτων φωτισμού στον Οικισμό της Ανάληψης ζητά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτης Κωνσταντόπουλος ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί «σκληρή γλώσσα» απέναντι στους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής και τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη για το μέγεθος της αδιαφορίας τους που έχει ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη της περιοχής. Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντόπουλος τονίζει :

 

«Ο οικισμός Ανάληψη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται χωρίς φωτισμό μέσα σε ένα μαύρο πέπλο από το σκοτάδι να τον σκεπάζει…

Δήμαρχε κ. Γιάννη Λυμπέρη, Αντιδήμαρχε κ. Ευάγγελε Χριστοφόρου και Πρόεδρε της Κοινότητας Γερακίου κ. Γιάννη Κοντόπουλε σας εκφράζει αλήθεια αυτή η εικόνα στην Ανάληψη ; Σας δίνει ευχαρίστηση η εγκατάλειψη και η αδιαφορία;

Με στενοχωρεί ως πολίτη και κάτοικο του συγκεκριμένου Οικισμού ακόμη και αυτή η αδιαφορία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών αλλά και φίλου κ. Παλυβού που κατάγεται από το χωριό μας.

Ο οικισμός Ανάληψη αποτελεί το μπαλκόνι του Δήμου Ήλιδας με απέραντη θέα και ομορφιά αλλά δυστυχώς έχει ήδη υποστεί μεγάλη καταστροφή από τις κατολισθήσεις του παρελθόντος. Η μεγαλύτερη όμως καταστροφή του είναι η εγκληματική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής πρώην και νυν και των αρμοδίων Αντιδημάρχων !

 

Σας καλώ να σεβαστείτε επιτέλους τους κατοίκους του Οικισμού.

 

Μας ζητήσατε το 2019 να σας ψηφίσουμε για να διοικήσετε τον Δήμο Ήλιδας και να επιλύσετε προβλήματα… Αντί αυτού όμως «καβαλήσατε το καλάμι» και με περίσσειο θράσος  αδιαφορίας και ασέβειας προς τον απλό πολίτη προκαλείτε επιδεικτικά την υπομονή μας

Αν δεν αντέχετε να κρατήσετε τα προσχήματα έστω, μέχρι τις εκλογές, ΠΑΤΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Ουδείς αναντικατάστατος….

Λειτουργείτε μόνο για προσωπικά σας οφέλη και όπως φαίνεται με ότι προλάβετε μέχρι τις εκλογές γιατί η ημέρα της μεγάλης αλλαγής και της ανατροπής πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς αν το έχετε αντιληφθεί.

Αν εκδικείστε τον Οικισμό με αυτή την αδιαφορία σας επειδή είναι το χωριό μου, αποδεικνύεστε και κατώτεροι των περιστάσεων και συμπεριφέρεστε ως … ανθρωπάκια. Αλλά να θυμάστε : Δεν ξεχνώ !

κ.κ. Λυμπέρη και Χριστοφόρου σας καλώ να επισκεφθείτε σήμερα τον Οικισμό Ανάληψη. Κ. Αντιδήμαρχε προ έτους σας είχα καλέσει και μαζί είχαμε δει τα προβλήματα φωτισμού. Να εγκριθεί λοιπόν σήμερα δαπάνη και να μεταβεί συνεργείο στον οικισμό και να τοποθετηθούν είτε νέα συστήματα φωτισμού στις κολώνες καθώς όπως είχαμε διαπιστώσει έχουν σκουριάσει και δεν λειτουργούν, είτε να τοποθετηθούν λάμπες όπου απαιτείται και επίσης δύο στυλοβάτες με φωτισμό στην πλατεία του χωριού που βρίσκεται στο κέντρο του μέσα στο σκοτάδι…

Και αν δεν υπάρχει προς διάθεση κονδύλιο κ. Χριστοφόρου σε καλώ να υπάρξει η σχετική έγκριση να καλύψω προσωπικά τα έξοδα για το χωριό μου.

Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που βιώνουμε ως πολίτες στο Δήμο Ήλιδας. Όλη αυτή η τραγική κατάσταση που βλέπω αλλά και ενημερώνουμε με γεμίζει από λύπη και αγανάκτηση για την αδιαφορία και εγκατάλειψη που «εισπράττουμε» από την Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο ο οποίος μάλλον κουράστηκε πλέον να ασχολείται…

Αλλά και από την αντιπολίτευση του κ. Χριστοδουλόπουλου που φαίνεται ότι τα βρίσκει όλα …. ρόδινα και δεσμευόμενος από το παρελθόν του δεν τολμά να τοποθετηθεί και να κρίνει την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής.

Πέραν αυτού όμως με «οπλίζει» γνώση πείσμα ζήλο και σεβασμό για να καλέσω όλες και όλους τους συμπολίτες μου να συμπορευτούμε με ομοψυχία και ενότητα στο όραμα και την ελπίδα μιας δυναμικής και καθολικής νίκης στις εκλογές για να οδηγήσουμε το Δήμο Ήλιδας σε αλλαγή εποχής για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας!

Γιατί το μέλλον μας ανήκει !!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα