05/06/202108:00

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Ο Δήμος Ήλιδας κ. Λυμπέρη δεν είναι ιδιοκτησία σας…

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:

ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΣ…. ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ  !!

 

Ο Δήμος Ήλιδας κ. Λυμπέρη

δεν είναι ιδιοκτησία σας….

 

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

 

 

Με αφορμή την άρνηση της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας να παραχωρήσει αίθουσα  για να γίνει η συνέντευξη και η παρουσίαση της δημοτικής παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ύστερα από έγγραφο αίτημα του ίδιου ο τελευταίος  προέβη χθες σε αιχμηρή δήλωση ανακοινώνοντας ότι «η πρωτοβουλία παρουσίασης θα γίνει στις 13 Ιουνίου είτε το θέλουν είτε όχι  ο κ. Λυμπέρης και οι συνεργάτες του»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κωνσταντόπουλου έχει ως εξής :

 

 

 

«Μέχρι και σήμερα γνωρίζαμε Δήμαρχε, κ. Γιάννη Λυμπέρη ότι εκεί στο Δήμο Ήλιδας διακατέχεσθε από αλαζονεία ενώ ρίχνετε ενίοτε «σάλτο» μικροπολιτικής.

Τώρα διαπιστώνουμε και την επιβεβαίωση της εύλογης υποψίας μας, ότι τελικά  είστε και μικρόψυχοι  με συναισθήματα που μόνο σε… «ανθρωπάκια» βρίσκει κανείς…

Αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι ο Δήμος Ήλιδας  και οι δημοτικοί χώροι δεν ανήκουν στην περιουσία σας  και φυσικά δεν είναι ιδιοκτησία που έχετε κληρονομήσει από τον πατέρα σας!

Το μόνο που μπορώ να πω τόσο εγώ ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και ως απλός πολίτης και βεβαίως τα μέλη της παράταξής μας είναι να εκφράσουμε την λύπη μας απέναντί σας.

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας διαφυλάσσοντας τη δράση μας και την προσωπικότητά μας θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε όλους ότι δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτή την κατρακύλα, δείγμα του πανικού που σας έχει κυριεύσει….

Οι «ημέρες και τα έργα» σας και κυρίως η νοοτροπία αυταρχισμού που σας έχει καταβάλει, οδηγούν μόνο σε αντίστροφη μέτρηση και η απάντηση θα δοθεί στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

«Κοντός ψαλμός αλληλούϊα …» κ. Λυμπέρη

 

Δυστυχώς μετά την απάντησή σας κ. Δήμαρχε στο αίτημά μου προκειμένου να μου διατεθεί η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου για την παρουσίαση  της δημοτικής μας παράταξης (τι πιο υγιές  για έναν Δήμο και την ίδια την δημοκρατία μας) δείξατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι συνεργάτες σας (αρμόδιος αντιδήμαρχος κλπ) ότι διακατέχεστε από πανικό βλέποντας τη δυναμική αλλά και την ανταπόκριση των πολιτών μας προς τη νέα κίνηση μας.

Μια κίνηση που δημιουργήσαμε με στόχο την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο μας για την οποία ήδη με την απάντησή σας δείξατε πολιτική και αυτοδιοικητική δειλία. Ναι, αποδείξατε σε όλους εμάς πόσο δειλοί είστε !!

Η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση μιας δημοτικής παράταξης δεν απαιτεί χρόνο προεκλογικό όπως δικαιολογείστε με την συγκεκριμένη συμπεριφορά σας  με την οποία αρνηθήκατε τη διάθεση της αίθουσας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου που επαναλαμβάνουμε  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ…..

 

Σας αφήνω λοιπόν εσάς προσωπικά κ. Δήμαρχε και την Δημοτική Αρχή σας στην κρίση των πολιτών. Αν και πίστευα ότι σας έχει απομείνει έστω και λίγο… πολιτικό ανάστημα και με ανθρωπισμό να εγκρίνατε την παραχώρηση της αίθουσας  είχα πειστεί ότι τελικά θα κάνατε αυτό που μας απαντήσατε δηλαδή την άρνησή σας…

 

Το να περιμένω μια απάντηση που εκτός των άλλων καθυστέρησε ήταν χρόνος χαμένος. Για αυτό και φρόντισα να κλείσω αίθουσα για την παρουσίαση της παράταξής μου. Έτσι στις 13 Ιουνίου θα γίνει αυτό με την πρώτη αναφορά μας στην ονομασία, το έμβλημα, την ιδρυτική διακήρυξη και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κεντρική διοίκηση της συγκεκριμένης δημοτικής κίνησής μας

 

Είτε σας αρέσει είτε όχι, η νέα τάξη πραγμάτων στο Δήμο Ήλιδας είναι γεγονός. Με την κοινωνία και τους δημότες μας ΜΠΡΟΣΤΑ ! Προχωράμε με «σύμμαχο» την ΑΛΗΘΕΙΑ και την διαφάνεια  αλλά και πολύ δουλειά προς τις Εκλογές!!

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα