14/03/202320:37

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας : «Το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας ανήκει στους Δημότες – Δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί»

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας : «Το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας ανήκει στους Δημότες – Δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί»

«Ιστορικές οι ευθύνες του Γ. Λυμπέρη – Καταρρέει και παίρνει το Δήμο μαζί του» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας ανήκει στους Δημότες της Ήλιδας και δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί» ανέφερε σχολιάζοντας τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις, αναφορικά με την τύχη του, ίσως, σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου του Δήμου Ήλιδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Αφορμή των δηλώσεων του κ. Κωνσταντόπουλου, είναι αφ’ ενός η απόφαση της ΕΤΑΔ να προχωρήσει σε ανοιχτό διαγωνισμό για την παραχώρηση έναντι αμοιβής του κάμπινγκ σε ιδιώτη για τα επόμενα 25 χρόνια και αφ’ ετέρου στην αδράνεια ή και αδιαφορία που έχει επιδείξει ο Γιάννης Λυμπέρης, τα τελευταία 3 χρόνια αναφορικά με το τουριστικό «φιλέτο» του Δήμου Ήλιδας.


Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « η θέση η δική μου όσο και της παράταξής μας είναι από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρη. Το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας ανήκει στους κατοίκους της περιοχής. Είναι ίσως το σπουδαιότερο περιουσιακό μας στοιχείο και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το αφήσουμε να ξεπουληθεί. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε αυτόν τον παραπαίοντα και ανήμπορο να διαχειριστεί το οτιδήποτε, Δήμαρχο να το ξεπουλήσει. Θα παλέψουμε σήμερα να παραμείνει στον Δήμο και όταν με τη στήριξη όλων αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου, να το μετατρέψουμε σε ένα περιουσιακό στοιχείο που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου μας».

«Καταρρέετε κύριε Λυμπέρη και δυστυχώς παίρνεται μαζί σας το Δήμο Ήλιδας»
Ειδικότερα στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε : «Ο κ Λυμπέρης καταρρέει και δυστυχώς παίρνει μαζί του και τον Δήμο Ήλιδας. Παρά τις εγγυήσεις που ο ίδιος αφειδώς έδινε αλλά και τις τρεις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, κατάφερε να χάσει το δημοτικό κάμπινγκ Κουρούτας. Δεν άκουσε κανέναν ούτε και εμένα που πριν τρία χρόνια τον «παρακαλούσα» να παραμερίσει τις μικροπολιτικές τους τακτικές και από κοινού να παλέψουμε ώστε να περάσει η ιδιοκτησία στον Δήμο Ήλιδας.
Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι αυτός που επέλεξε τα τελευταία 3 χρόνια να βάλει «λουκέτο» στο κάμπινγκ, οδηγώντας το στην απαξίωση. Γιατί άραγε;
Είναι αυτός που «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, λέγοντας πως έχει υποσχέσεις και χαρτιά που λένε πως το κάμπινγκ θα παραμείνει στο Δήμο.
Είναι αυτός που κορόιδευε τους κατοίκους του Δήμου Ήλιδας, λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει το κάμπινγκ να περάσει στα χέρια ιδιώτη.
Είναι όμως αυτός που στη «βάρδιά του» το κάμπινγκ θα ξεπουληθεί.
Είναι αυτός που θα «υπογράψει» την περεταίρω υποβάθμιση του Δήμου Ήλιδας.
Εμείς ως Δημοτικό παράταξη και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να παλέψω ώστε σε όλα τα επίπεδα ώστε η διαφαινόμενη υποβάθμιση του Δήμου Ήλιδας να μην υλοποιηθεί. Θα κάνω ότι μου επιτρέπουν οι δυνάμεις ώστε το κάμπινγκ να μην περάσει στα χέρια ιδιώτη. Ακόμα και εάν ο κ.Λυμπέρης με την απουσία του επιτέψει για τους δικούς του λόγους αυτή την ιδιωτικοποίηση να γνωρίζουν όλοι πως εμείς ως δημοτική αρχή θα αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση. Οι τρόποι υπάρχουν και αυτό το γνωρίζει ο κ. Λυμπέρης.
Ζητάμε από όλους όσοι εμπλέκονται να σταματήσουν την διαδικασία. Είναι τουλάχιστον … απρεπές εν μέσω προεκλογικής περιόδου να διαπραγματεύονται την περιουσία ενός ολόκληρου Δήμου. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα