01/12/202313:26

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: 10 νέα ηλεκτρικά οχήματα στον δημοτικό στόλο

10 νέα ηλεκτρικά οχήματα στον δημοτικό στόλο
Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης γίνεται ο πρώτος «πράσινος» Δήμος στην Ηλεία!


Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει με σταθερά και στοχευμένα βήματα την μετατροπή του στον πρώτο «πράσινο» Δήμο της Ηλείας, σύμφωνα με το όραμα του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα.

Ο Δήμος παρέλαβε 10 ηλεκτρικά οχήματα που αναβαθμίζουν τον στόλο του και τον κάνουν ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον.


Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης απέκτησε τρία ηλεκτρικά σάρωθρα, δύο ηλεκτρικά οχήματα με σταθερή καρότσα, ένα ηλεκτρικό ανατρεπόμενο όχημα, ένα ηλεκτρικό μικρό pick-up, ένα ηλεκτρικό καλαθοφόρο όχημα, ένα ηλεκτρικό βαν με εξοπλισμό κινητού συνεργείου και ένα ηλεκτρικό επιβατηγό όχημα. Παράλληλα, τοποθετούνται πέντε Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων για τις ανάγκες της λειτουργίας τους.


Η απόκτηση των οχημάτων καθώς οι σταθμοί φόρτισης χρηματοδοτήθηκαν από Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μετά την ένταξη του έργου «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης» στο μέτρο ΑΤΙ2 Ηλεκτροκίνηση, με προϋπολογισμό 1.167.758,84 ευρώ.


Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς έναν πράσινο και σύγχρονο Δήμο. Ο στόλος μας αναβαθμίζεται, το ενεργειακό μας αποτύπωμα μειώνεται, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες βελτιώνεται!».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα