18/11/202118:03

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες (photos)

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης, διανοίξεις και διαμορφώσεις δρόμων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης που ξεκίνησαν μετά την κακοκαιρία «Μπάλλος» και έχουν στόχο την αποφυγή αντίστοιχων πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον.

Σε άμεση συνεργασία με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Ηλεκτροφωτισμού Νικόλαος Σίνος συντονίζει εδώ και εβδομάδες τα συνεργεία του Δήμου, με τις εργασίες να προχωρούν απρόσκοπτα.

«Εργαζόμαστε εντατικά για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας και την προστασία των δημοτών και των περιουσιών τους. Παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη και προχωρούμε σε καθαρισμούς, προκειμένου να περιορίσουμε δραστικά τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα και να προστατέψουμε ανθρώπους, περιουσίες και υποδομές», τονίζει ο Αντιδήμαρχος κ. Σίνος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δηλώνει: «Έχουμε ήδη θωρακίσει αντιπλημμυρικά το μεγαλύτερο ποσοστό του Δήμου, ενώ οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, ώστε να προστατευτούν αντιπλημμυρικά όλες οι κοινότητες, αλλά και να αποκατασταθούν όποια προβλήματα άφησε πίσω της η προηγούμενη κακοκαιρία.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες προχωράμε σε παρεμβάσεις προστατεύοντας πολίτες, περιουσίες και υποδομές. Μοναδικός μας γνώμονας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα