18/11/202111:46

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Αναδιανομή ειδών κρέατος και άλλων ειδών οικιακής χρήσης για δικαιούχους ΤΕΒΑ

 

 

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Αναδιανομή ειδών κρέατος και άλλων ειδών οικιακής χρήσης  για δικαιούχους ΤΕΒΑ

 

Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία αναδιανομής ειδών κρέατος και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ,  πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/11/2021 και ώρες 09:00 έως 13:00 στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

 

Διαδικασία Αναδιανομής :

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας  τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

 

ΥΠΕΥΘΥΝH ΤΕΒΑ

κ. Γεωργία Κακαλέτρη                                                           

 

   

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα