15/04/202417:05

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα (Photos)

Επίσκεψη Χρήστου Τριαντόπουλου στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-ΚυλλήνηςΤο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τον κ. Τριαντόπουλο και τον ευχαρίστησε για την στήριξή του προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, απέναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με έντονα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Ο Γιάννης Λέντζας και ο Χρήστος Τριαντόπουλος συζήτησαν επί μακρόν θέματα του Δήμου που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Υφυπουργό νέες, έτοιμες, μελέτες για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Παρόντες στην επίσκεψη του Υφυπουργού ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Κεκάτος, Γιάννης Βαρβαρέσος, Γιώργος Σκλαβενίτης και Νίκος Σίνος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα