24/05/202417:09

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Με επιτυχία η ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων που πραγματοποιήθηκε στα Λεχαινά

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στο ΣινέΆστρον στα Λεχαινά, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδα και παρουσία του Προέδρου Τσαούση Κωνσταντίνου.

Εισηγητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Λοιμωξιολόγος κ. Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος ,ο οποίος αναφέρθηκε στη μακροζωία και την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων, ενώ συμμετείχαν η οφθαλμίατρος .κ Μαρία Σταθοπούλου που ανέλυσε τις παθήσεις των ματιών και ο Νεφρολόγος – Παθολόγος κ Μάνος Ιωάννης ,ο οποίος εστίασε στις καρδιαγγειακές παθήσεις .

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Λέντζας Ιωάννης ,στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ιατρούς για την παρουσία και το έργο τους, ενώ η Αντιδήμαρχος Παιδείας ,Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής τόνισε την αξία τέτοιων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενημέρωση και στην ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν Αντιδήμαρχοι, φορείς του Δήμου, ιατροί, εκπρόσωποι και μέλη των ΚΑΠΗ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα