16/12/201919:32

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ψήφισμα Δημοτικού συμβουλίου για τον θάνατο του Δημήτρη Χατζηγιάννη, τέως Δημάρχου Δήμου Λεχαινών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του τέως Δημάρχου Δήμου Λεχαινών Κου Χατζηγιάννη Δημητρίου , το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατά την τακτική του συνεδρίαση την 16/12/2019 , αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

• Η κηδεία του να τελεσθεί με δαπάνη του Δήμου
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος
  • Να κατατεθεί στεφάνι
  • Να παραβρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη τελετή
  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του
  • Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε δρόμο ή πλατεία των Λεχαινών
  • Να θεσμοθετηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ετήσιο συμπόσιο με θέμα την ανάπτυξη της περιοχής και του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στην κοινωνία.
  • Να επιδοθεί ψήφισμα στον τοπικό τύπο με το παρακάτω περιεχόμενο:

Για το ξαφνικό θάνατο του   συμπολίτη μας και τέως Δημάρχου Δήμου Λεχαινών Κου Χατζηγιάννη Δημητρίου,  το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για την μεγάλη προσφορά του  στο Δήμο Λεχαινών  και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος                                Η Πρόεδρος  Δ.Σ.                                    Τα Μέλη

Λέντζας  Ιωάννης                        Κακαλέτρη Γεωργία