23/11/202118:57

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Στολίδι» το γήπεδο «Γρηγόριος Καλάκος» στη Βάρδα- Ετοιμάζεται νέα κερκίδα με σκέπαστρο (photos)

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

«Στολίδι» το γήπεδο «Γρηγόριος Καλάκος» στη Βάρδα

*Ετοιμάζεται νέα κερκίδα με σκέπαστρο

 

Σε ένα καινούργιο γήπεδο έχει μετατραπεί ουσιαστικά το «Γρηγόριος Καλάκος» στη Βάρδα, καθώς ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει προχωρήσει σε εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης, με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση του ομαδικού και μαζικού αθλητισμού.

Εκτός από το νέο χορτάρι του γηπέδου και την συντήρησή του, ο εξωτερικός χώρος ασφαλτοστρώθηκε, ενώ δίπλα από την υπάρχουσα κερκίδα κατασκευάζεται γήπεδο μπάσκετ! Παράλληλα, έχει γίνει προμήθεια νέων οργάνων γυμναστικής και απομένει μόνο η εγκατάστασή τους.

Η Δημοτική Αρχή πιστή στο όραμά της για το μέλλον δεν μένει σε αυτά, καθώς σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη οι μελέτη για την κατασκευή νέας κερκίδας 550 θέσεων με σκέπαστρο, η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι από την υπάρχουσα.

«Οι προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου μας συνεχίζονται και εντείνονται, με γνώμονα να γίνουν πιο ελκυστικοί και λειτουργικοί για τους αθλητές και τους δημότες.

Η εύκολη πρόσβαση σε αθλητικές δομές για κάθε δημότη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποτελεί δέσμευσή μας και εργαζόμαστε καθημερινά για να την  επιτύχουμε!», τονίζει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα