13/08/202114:54

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Έγκριση χρηματοδότησης του έργου “Βελτίωση δημοτικού φωτισμού ΤΚ Μυρσίνης”

Από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

 

ΈΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Κ. ΜΥΡΣΙΝΗΣ»  ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 

Την αίτηση του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης για χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Κ. ΜΥΡΣΙΝΗΣ 2021», από το Ταμείο Αλληλεγγύης, ενέκρινε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης Π.

Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των ογδόντα πέντε χιλιάδων (85.000,00) ευρώ, και ο εκτιμώμενος χρόνος υλοποίησης είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. δήλωσε:

«στόχος μας είναι να γίνει ο Δήμος μας, πιο λειτουργικός και πιο φωτεινός, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των Συνδημοτών μας, και πλέον να μιλάμε για έναν Δήμο που προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητα των Δημοτών.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρηματοδότηση που λαμβάνει ο Δήμος μας, από το Υπουργείο Μετανάστευσης, ως ανταποδοτικό όφελος για την φιλοξενία των προσφύγων. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο, κ. Αποστολόπουλο Α., προτείναμε στο Υπουργείο ως έργο, την βελτίωση του Δημοτικού Φωτισμού στην Κοινότητας της Μυρσίνης ως ανταπόδοση, για την ζεστασιά, και την φιλοξενία, που προσφέρει απλόχερα σε αυτούς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Το έργο αυτό θα «τρέξει» με γρήγορους ρυθμούς, έτσι ώστε οι Δημότες της Μυρσίνης, και όχι μόνο αυτοί να απολαμβάνουν μια Μυρσίνη φωτεινή, όμορφη, αντάξια της ιστορίας της.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα