16/05/202415:34

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Έναρξη κατασκευής του έργου ανάπλασης Γρύλλου και Δραγωγίου

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και αρμοδίων της αναδόχου εταιρείας

Έναρξη κατασκευής του έργου ανάπλασης Γρύλλου και Δραγωγίου

Υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «ανάπλαση Γρύλλου και Δραγωγίου Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων», έγινε την Πέμπτη 16 Μαΐου μεταξύ του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου και των αρμοδίων της αναδόχου τεχνικής εταιρείας «ΜΑ CON STRUCTION A.E.».

Κατά την υπογραφή της σύμβασης έλαβαν μέρος η επικεφαλής του έργου κ. Μαρία Ζουμά και ο εργοδηγός κ. Διον. Παρασκευόπουλος, καθώς επίσης και η διευθύντρια της Τ.Υ. του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Γεωργία Σοφιανού.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 212.124,82 (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» με ποσό 171.000 ευρώ, ενώ 43.267,50 είναι η ιδία συμμετοχή του Δήμου.

Το έργο περιλαμβάνει τις αναπλάσεις κεντρικής πλατείας στις τοπικές κοινότητες Γρύλλου και Δραγωγίου και συγκεκριμένα πλακοστρώσεις με κυβόλιθο και πλάκες πεζοδρομίου, επένδυση στους υφιστάμενους τοίχους, κατασκευή καθιστικών με ξύλινες πέργκολες, φυτεύσεις, κατασκευή λιθόκτιστων καθιστικών και ηλεκτροφωτισμό με φωτιστικά σώματα τύπου LED κ.α.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες στον ανάδοχο από την Τ.Υ. του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα