29/10/202313:37

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Παρουσία του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου εορτάστηκε το «ΟΧΙ» στην Ανδρίτσαινα- Με λαμπρότητα η επέτειος της εθνικής μας εορτής σε όλο το δήμο (photos)

Παρουσία του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου εορτάστηκε το «ΟΧΙ» στην ιστορική έδρα του δήμου
Η νεολαία στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Ανδρίτσαινα
Με λαμπρότητα η επέτειος της εθνικής μας εορτής σε όλο το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με εκδηλώσεις αντάξιες των ηρώων του «ΟΧΙ», εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου 1940 σε ολόκληρο το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική μας εορτή στην ιστορική έδρα του δήμου την Ανδρίτσαινα, έγιναν φέτος παρουσία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς, καθώς και πλήθος πολιτών χειροκρότησαν θερμά τη νεολαία που έλαβε μέρος στην παρέλαση, στο κέντρο της Κοινότητας.


Νωρίτερα ο κ. Μπαλιούκος, ο αντιδήμαρχος κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, καθώς και μαθητές, προέβησαν στην καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Ανδρίτσαινας, αμέσως μετά τη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.


Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τον διευθυντή του Γυμνασίου Ανδρίτσαινας κ. Χρήστο Ζαφειρόπουλο, ενώ τελετάρχης στις εκδηλώσεις ήταν ο εκπαιδευτικός κ. Χαρ. Αναγνωστόπουλος.


Στο τέλος ο κ. Μπαλιούκος συνεχάρη όλους τους διοργανωτές της γιορτής, επισημαίνοντας πως κατά την νέα θητεία του την ερχόμενη πενταετία, εγκαινιάζει μια καινούργια εποχή όσον αφορά την παρακολούθηση εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων στις Δ.Ε. του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Σε ολόκληρο το δήμο
Στο μεταξύ με λαμπρότητα έγινε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην έδρα καθώς και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του δήμου.


Στην Κρέστενα μετά το πέρας της Δοξολογίας στον Ι.Ν. της Κοίμησης Θεοτόκου, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Διευθυντή του Γυμνασίου της πόλης κ. Γεωρ. Ασημακόπουλο.
Ακολούθησε η παρέλαση της νεολαίας στον κεντρικό δρόμο Κρεστένων, παρουσία τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους μαθητές των σχολείων της περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα