01/07/202415:44

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων- ΠΔΕ: «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» η παιδική παράσταση με δωρεάν είσοδο την Τρίτη 2 Ιουλίου στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων

Παιδική παράσταση με δωρεάν είσοδο την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται την Τρίτη 2 Ιουλίου η παράσταση για παιδιά που θα παρουσιαστεί στις 9 μ.μ., στο χώρο της Γιορτής της Σταφίδας Κρεστένων, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό.

Την παράσταση διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με παραγωγή από το Επίκεντρο+.

Λίγα λόγια για το έργο:Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού αφορά την ιστορία ενός μικρού ψαριού που ζει στον βυθό του ωκεανού και θέλει να κάνει ένα ταξίδι για να εξερευνήσει ένα νησάκι που έχει ονειρευτεί.

Σε όλο της το ταξίδι η Ραλλού θα έχει κοντά της τον Ντούντου, τον “φύλακα άγγελό της”, που θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.

Η Ραλλού μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού της, θα γνωρίσει τις δυνάμεις της και θα ανακαλύψει τελικά τι είναι αυτό που έχει σημασία για αυτήν!Οι συντελεστές της παιδικής παράστασης έχουν ως εξής:

-Κείμενο: Δήμητρα Λαρεντζάκη,

σκηνοθεσία-κίνηση/χορογραφίες: Κατερίνα Τασσύ.

-Παίζουν οι Φρατζέσκα Πολλάτου και Αλίκη Οικονομοπούλου.

-Σκηνικά /κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη,

κατασκευή σκηνικών: Φώτης Στεργίου,

μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας,

φωτισμοί: Γιάννης Αναστασόπουλος και

video- graphic design: Εύα Βλαχάκη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα