11/03/202409:46

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων- Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή των Αποκριών

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή των Αποκριών και ώρα 3:30 μ.μ.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται
το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή των Αποκριών 17 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ., στο κέντρο της έδρας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Από την καρναβαλική επιτροπή του δήμου, υπό την καθοδήγηση του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, έχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για την άψογη διοργάνωση του Καρναβαλιού, που και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.


Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται και η δημιουργία των είκοσι και πλέον αρμάτων που θα συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση, με τη συνοδεία εκατοντάδων μελών των πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία για μια ακόμα φορά αναμένεται να κλέψουν την παράσταση!


Ιδιαίτερη εντύπωση εξάλλου θα προκαλέσει και η θεματολογία των αρμάτων για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων, η οποία προέρχεται από την «πλούσια» καθημερινότητα και επικαιρότητα, λόγω της ακρίβειας, ανέχειας, αγροτιάς, της βίας, νέων ηθών στην κοινωνία μας κ.α.


Εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων χορηγούνται διάφορα υλικά στους συμμετέχοντες στην πατροπαράδοτη εκδήλωση του καρναβαλιού, ενώ πέρα από το παραδοσιακό πέταγμα σοκολατοειδών, σερπατίνων, αφρών κλπ., θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις από τους διοργανωτές!


Εντυπωσιακή αναμένεται φέτος και η παρουσία της νεολαίας, με τη συμμετοχή στα γκρουπ πολλών μαθητών από τα σχολεία του δήμου, καθώς και νεαρών κατοίκων από το δήμο αλλά και τις γειτονικές περιοχές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα