04/02/202412:42

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Την πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του δήμου- Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη (Photos)

Την πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη

Με ευχές για μια νέα δημιουργική χρονιά, με υγεία και χαρά για όλους, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 το μεσημέρι, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου εργαζομένων δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Κατά την κοπή της πίτας στην κεντρική πλατεία Κρεστένων, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Διον. Βασιλακόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη, επισημαίνοντας συγχρόνως πως στόχος της διοίκησης του συλλόγου είναι η προώθηση των διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους.


Λαμβάνοντας το λόγο η αντιδήμαρχος του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή, μετέφερε τις ευχές του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, υπογραμμίζοντας παράλληλα την προσπάθεια των εργαζόμενων για την ομαλή λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και κατ’ επέκταση την έγκαιρη και σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών.


Ακολούθησε η παράθεση γεύματος που προσέφερε ο σύλλογος προς τιμήν των εργαζόμενων, που είχαν την ευκαιρία αυτή τη φορά να βρεθούν όλοι μαζί, όχι όμως …υπηρεσιακά!


Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό εκ μέρους του συλλόγου και σε άδεια από το δήμαρχο, το βρήκε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα