22/05/202420:39

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ασυνείδητοι αφαίρεσαν – μέσα σε λίγες ώρες από την τοποθέτηση τη νέα ταΐστρα και ποτίστρα για τα αδέσποτα ζώα στο Πανόπουλο…!

 Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσει ότι μέσα σε λίγες ώρες από την τοποθέτηση της νέας ταΐστρας και ποτίτρας στο Πανόπουλο, ασυνείδητοι πολίτες τις αφαίρεσαν από τον χώρο.

 Δυστυχώς, οποιαδήποτε προσπάθεια, από την πλευρά του Δήμου, για βήματα εξέλιξης που έχουν στόχο σταδιακά να δώσουν λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, αλλά και οι εκκλήσεις μας για συνεργασία των κατοίκων με τον Δήμο, πέφτουν στο κενό.

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι ταΐστρες είναι ιδιοκτησία του Δήμου και η κλοπή τους, κλοπή της τροφής ή βανδαλισμός ή αλλαγή σημείου ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ με αυστηρά πρόστιμα. Αν δείτε τέτοια ενέργεια αναφέρετέ το άμεσα στον Δήμο ή την Αστυνομία. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας έχει προβεί ήδη στις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος.

Ο Δήμος προβαίνει στο εξής στην ηλεκτρονική σήμανση των αντικειμένων που τοποθετούνται για την φροντίδα των αδέσποτων ζωών και σε περίπτωση παρόμοιας ενέργειας, στο μέλλον, ο υπαίτιος θα εντοπίζεται.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα