10/01/202417:39

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δηλώσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος συλλογής των απορριμμάτων που είχαν συσσωρευυθεί τους τελευταίους δύο μήνες

Δήλωση Δημάρχου Άρη Παναγιωτόπουλου

Στις πρώτες μέρες της θητείας μου ως Δήμαρχος, αντιμετωπίσαμε ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συλλογή των απορριμμάτων που είχαν συσσωρευθεί τους τελευταίους δύο μήνες και απειλούσε τη δημόσια υγεία.

Με συντονισμένες κ γρήγορες ενέργειες καταφέραμε να βρούμε άμεσα μια βιώσιμη και αποτελεσματική λύση. Η αποκομιδή των απορριμμάτων ξεκίνησε και γίνεται πλέον τακτικά. Στόχος μας είναι η Αρχαία Ολυμπία να γίνει πρότυπο βιώσιμης και οικολογικής διαχείρισης στην περιφέρεια.  Για εμάς η δημόσια υγεία και η καθαριότητα του δήμου μας είναι προτεραιότητα.

Δήλωση Αντιδημάρχου Κρέζου Γεώργιου 

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που κληρονομήσαμε σχετικά με τη λειτουργία και τα υφιστάμενα προβλήματα της υπηρεσίας καθαριότητος που κορυφώθηκαν το τελευταίο δίμηνο, καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να λύσουμε το πρόβλημα. Έχουμε ξεκινήσει ήδη την αποκομιδή και ευελπιστούμε σε λίγες μέρες ότι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα ως οφείλουμε και έχουμε χρέος απέναντι στους πολίτες και τη κοινωνία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα