28/04/202315:46

Δήμος Ηλιδας: Έρχεται η 21η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας στο Πάρκο Μπελογιάννη 16-21 Μαΐου 2023

Έρχεται η 21η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας στο Πάρκο Μπελογιάννη 16-21 Μαΐου 2023

Η 21η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πάρκο Μπελογιάννη 16- 21 Μαΐου 2023, από τις 8.30 το πρωί έως 10,00 το βράδυ καθημερινώς. Η μεγάλη γιορτή – θεσμός, και πάλι στο φυσικό της χώρο στο πάρκο Μπελογιάννη, έρχεται να προσφέρει σε όλο τον κόσμο όμορφες εικόνες και κυρίως προτάσεις για όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν τους κήπους και τα σπίτια τους, πάντοτε σε πολύ καλές τιμές και με ειδικές προσφορές για την έκθεση.

Ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τη διαμόρφωση των χώρων που θα φιλοξενήσουν τους εκθέτες, έτσι ώστε το πάρκο Μπελογιάννη να πλημμυρίσει από χρώματα και αρώματα, σε μοναδικές συνθέσεις και άλλες δημιουργίες που ετοιμάζουν οι παραγωγοί.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Μαΐου, ενώ θα υπάρξει και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χωρών του Δήμου Ήλιδας και του Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ. ζωγραφικής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών της Αμαλιάδας : ΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με χειροτεχνίες και άλλες εικαστικές δημιουργίες.
Επίσης καθημερινά οι χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών θα παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα υπάρξουν και μουσικές βραδιές με πολύ κέφι και χορό.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα