03/03/202419:47

Δήμος Ήλιδας: Με επιτυχία η 1η Παιδική Καρναβαλούπολη– Μικροί καρναβαλιστές πλημμύρησαν το κέντρο της Αμαλιάδας (Photos)

Εκατοντάδες λιλιπούτειοι καρναβαλιστές πλημμύρησαν την περιοχής της Σκακιέρας στην Πλατεία Ελευθερίας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της 1 ης Παιδικής Καρναβαλούπολης Δήμος Ήλιδας, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Εστίασης και την Δημοτική Κοινότητα Αμαλίαδας. Στην καρναβαλούπολη, τα μικρά παιδία είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, το οποίο με πολύ μεράκι είχε σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή και υλοποίησαν το «Καλλιτεχνείο» και οι «Πινελιές – Πινελιές».

Το κέντρο της Αμαλιάδας μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο πάρτι υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής, ενώ οι όμορφες στολές και τα γέλια των μικρών καρναβαλιστών έδωσαν χρώμα και ζωντάνια, μεταδίδοντας την όλη ενέργεια και στους μεγαλύτερους. Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το σόου του κλόουν, ενώ το παιδικό καρναβαλικό εργαστήρι γέμισε με χρώμα τα παιδικά τους πρόσωπα, μέσα από την δράση face painting. Τους μικρούς καρναβαλιστές δεν πτόησε ούτε ο βροχερός καιρός και η εκδήλωση που ξεκίνησε το πρωί ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι. Τα παιδιά και οι γονείς, αλλά και όσοι νιώθουν παιδιά και θέλουν να ζήσουν από κοντά τον παλμό του καρναβαλιού, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, όπου ο Δήμος Ήλιδας διοργανώνει την 2 η Παιδική του Καρναβαλούπολη. Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και πάλι όλοι μαζί!!!

Φορέστε τις στολές σας και την καρναβαλική σας διάθεση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα