19/05/202417:31

Δήμος Ήλιδας: Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδούλοπουλος με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Φίλιππο Σαχινίδη.

Ο κύριος Χριστοδούλοπουλος υποδέχθηκαν στον γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας τον κύριο Σαχινίδη, παρουσία μελών της δημοτικής αρχής Ήλιδας, ενημερώνοντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για όλα τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας μίλησε για όλα τα ανοιχτά θέματα του Δήμου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα προβληματικά έργα και τις ελλιπείς υποδομές, στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στο πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, στο κλείσιμο της σχολής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και στην σύνδεση με τον νέο οδικό άξονα Πατρών – Πύργου, που αυτή την στιγμή παραμένει εν αμφιβόλω.

Επιπλέον, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην παντελή απουσία χρηματοδοτικών εργαλείων για τους δήμους, γεγονός που στραγγαλίζει τους ΟΤΑ και τους οδηγεί σε αναπτυξιακή ένδεια.

Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός, επεσήμανε ότι «κλειδί» για την ανάπτυξη της περιοχής αποτελεί η χρηματοδότηση τόσο από το κράτος όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε να μπορέσει η Ηλείας συνολικά να αλλάξει ταχύτητα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα