15/04/202418:33

Δήμος Ήλιδας: Παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών ο Σπύρος Λαμπρινός

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διαφάνειας του Δήμου Ήλιδας, γνωστοποίησε στα social media ο Σπύρος Λαμπρινός.

Στην ανακοίνωση ο κ. Σπύρος Λαμπρινός διευκρινίζει ότι παραιτείται για λόγους υγείας και σημειώνει στην ανακοίνωση του ότι είχε ζητήσει από τον Δήμαρχο κ. Χρ. Χριστοδουλόπουλο να τον αποσύρει – αντικαταστήσει αλλά ο Δήμαρχος του συνέστησε υπομονή και λιγότερη δουλειά.

Ο κ. Σπύρος Λαμπρινός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει Αντιδήμαρχο Οικονομικών, και επισημαίνει ότι θα βοηθήσει από τη θέση του απλού Δημοτικού Συμβούλου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: «ΓΗΡΑΣ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Το να βλέπεις τα ταβάνια του νοσηλευτικού ιδρύματος ανάσκελα, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Είναι όμως αναγκαίο και προχθές μετά από 3 πτώσεις –ευτυχώς χωρίς συνέπειες– το επισκέφτηκα για παροχή φροντίδας και επιτέλεση ενδοφλέβιας θεραπείας. Η συμπεριφορά του προσωπικού και οι παροχές άψογες και τους ευχαριστώ –από χρόνια έχω συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας του ιδρύματος– Το πρόβλημά μου, αν και γνωστό –με ανάγκασε να συνταξιοδοτηθώ– ψιλό-αγνοήθηκε και ανέλαβα υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που το επιδεινώνουν. Με κούρασαν –τέτοιο μεταμεσονύκτιο διάβασμα ούτε στο πανεπιστήμιο– και τα οξυμένα προβλήματα του δήμου με στρεσάρισαν. Αντιλαμβανόμενος την επιδείνωση, είχα ζητήσει από τον δήμαρχο να με αποσύρει– αντικαταστήσει και μου συνέστησε υπομονή και λιγότερη δουλειά.

Φαίνεται όμως ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ με αναρρωτικές και με τη μισή δουλειά. Καιρός για πιο νέους. Εγώ μπορώ να βοηθήσω και χωρίς αξιώματα. Καιρός να ακολουθήσω τη συμβουλή του αιματολόγου, ξεκούραση και πιο ενδελεχής έλεγχος.

Υ.Γ. «Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την τιμή να με ορίσει αντιδήμαρχο οικονομικών, θα βοηθήσω και από την θέση του απλού δημοτικού συμβούλου».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα